Cautare

403 de rezultate pentru "gelu oltean" (5.79 secunde)
Gradul de saturatie a ajuns pana acolo incat, in sedinta de ieri a Biroului Permanent National, liderii PDL au cerut daca nu ruperea aliantei, atunci macar o riposta dura impotriva PSD, unul dintre cei mai vehementi in acest sens fiind vicepresedintele Ioan Oltean.
Vicepresedintele PD-L, Ioan Oltean, a vorbit despre persoane ca Ioan Rus, Vasile Dancu, Vasile Puscas si Constantin Simirad, proaspat exclus din PSD dupa ce si-a anuntat sprijinul pentru Traian Basescu la alegerile prezidentiale.
Preda sa respecte disciplina de partid, nu sa scrie pe bloguri, ii transmite vicepresedintele Ioan Oltean. Intr-o postare pe blog, Preda raspunde criticilor directe formulate ieri de Boc pe tema observatiilor lansate de europarlamentarul PD-L pe tema necesitatii modernizarii partidului.
De altfel, vicepresedintele PD-L Ioan Oltean, un apropiat al lui Vasile Blaga a declarat, joi, ca "in PD-L, anul acesta, este deschisa lupta pentru orice functie, inclusiv cea de presedinte" "E deschisa lupta pentru orice functie in partid, inclusiv pentru cea de presedinte.
Pana in prezent, si alti democrat-liberali au venit cu propuneri privind noua sigla a partidului, Cristian Preda propunand "marul", in timp ce vicepresedintele Ioan Oltean a propus "para", nemultumit de idea colegului sau europarlamentar.
Sunt niste broscoi asa de mari, apropo de colegul dumneavostra de aici (Ioan Oltean, presedinte PD-L Bistrita-Nasaud - n.r.), nu ca nu pot sa ii inghit, nici nu pot sa deschid gura cand ii vad.
Vicepresedintele Ioan Oltean a spus, mai mult ca sigur, adevarul astazi, cand a declarat, la Bistrita, ca o restructurare a guvernului este exclusa, iar o remaniere va avea loc doar dupa o eventuala noua motiune a opozitiei.
In paralel, liderul PSD si membrii grupului de la Cluj aveau intalniri de taina cu cei ai PD, pentru a discuta despre cedarea sefiei Camerei catre Ioan Oltean sau Cristian Radulescu, desi finalmente, succesorul lui Nastase a fost liberalul Bogdan Olteanu.
In aceste conditii, Arcas si Chelaru si-ar putea salva pozitiile detinute daca vor fi dispusi sa-l tradeze pe Toma si sa atraga de partea lui Ponta si alti colegi din tabara pesedistului oltean.'
Ioan Oltean, ironic: "Transmiteti-i salutari din partea mea Monicai Macovei". Roberta Anastase, ironic: "Sa puna propunerile pe hartie si vedem.
La sfarsitul saptamanii trecute, sute de angajati din sistemul bugetar oltean au iesit in strada, nemultumiti de taierile salariale, dupa ce executivul a aplicat masurile de austeritate.
La sfarsitul saptamanii trecute, sute de angajati din sistemul bugetar oltean au iesit in strada, nemultumiti de taierile salariale, dupa ce executivul a aplicat masurile de austeritate.
sedintele institutiei in care se vor dezbate si vor fi votate Legea pensiilor, Legea salarizarii unice si Legea bugetului sa fie conduse de vicepresedintele Ioan Oltean, in locul Robertei Anastase.
De asemenea, la reuniune s-au aflat presedintele PDL, Emil Boc, europarlamentarul PDL Elena Basescu, precum si lideri ai partidului, printre care Vasile Blaga, Adriean Videanu, Ioan Oltean, Roberta Anastase sau Gheorghe Flutur.
Singurul, Ioan Oltean, seful filialei din Bistrita si unul dintre sustinatorii lui Vasile Blaga, s-a declarat ferm in favoarea variantei premierului politic:
Chiar ieri, in avanpremiera intalnirii cu Basescu, Ioan Oltean reafirma ca este impotriva unui premier tehnocrat, ba chiar diminua aura lui Boc, precizand ca premierul trebuie sa-si imparta meritele guvernarii cu partidul, care l-a sprijinit si a suferit alaturi de seful Executivului.
Asta inseamna ca, pe viitor, va fi un mijloc de a comunica impresiile, stiind ca acest lucru nu-l supara pe presedinte si nu starneste reactii. • Vorbeati de liste de semnaturi, pentru sustinerea lui Blaga a semnat si Ioan Oltean?
Nici Ioan Oltean de la Bistrita nu a vrut s-o semneze, nici Buda de la Cluj nu a vrut s-o semneze, nici Calian, care apare mai des pe ecranele televizoarelor decat crainicii de stiri.
Mai mult decat atat, daca domnul Botis tot face parte dintr-un partid plin de oameni cu morala, ca sa nu zic plin de moralisti, aceasta moralitate ar fi trebuit sa-l determine sa-si dea demisia din prima zi, nu abia in urma consultarilor si calculelor politice facute cu Traian Basescu, Emil Boc, Ioan Oltean sau alti sustinatori.
Nu eu am fost coleg de partid si subordonat lui Ion Iliescu, ci Traian Basescu, Emil Boc, Vasile Blaga, Ioan Oltean.
google-analytics.com